Genç Akademisyenlerimizi Tebrik
31 Mayıs 2016 17:03

Anatolia: An International Journal of Tourism and Hospitality Research dergisi tarafından 24-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bodrum'da düzenlenen "8th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure" kongresinde, Hong Kong Polytechnic University School of Hotel and Tourism Management dekanı ve aynı zamanda Journal of Travel and Tourism Marketing ile Asia Pacific Journal of Tourism Research dergilerinin editörü Prof. Dr. Kaye Chon onuruna verilen en iyi bildiri ödülüne, fakültemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Ahmet UŞAKLI ve Arş. Gör. Burcu KOÇ layık görülmüştür.

Genç akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Çalışma Başlığı: Social Media Usage among European DMOs

Yazarlar: Ahmet UŞAKLI (Gazi Üniversitesi), Burcu KOÇ (Gazi Üniversitesi), Sevil SÖNMEZ (University of Central Florida, USA)

Ödül Adı: Kaye Chon Recognition Award

Kongre Adı: 8th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure