Duyurular

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Merkezi yerleştirme puanıyla (Ek Madde-1 kapsamında) Turizm Fakültesi programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ!

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları aşağıda belirtilen tarihlerde Turizm Fakültesi Öğrenci İşlerinden alınacaktır. Kayıt için öğrencilerin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Şahsen müracaat edemeyecek öğrenciler, noterden vekâletname verecekleri kişiler aracılığıyla kayıtlarını yaptırılabilirler.

KESİN KAYIT TARİHLERİ

FAKÜLTE

KESİN KAYIT TARİHİ

TURİZM FAKÜLTESİ

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

Tarih: 11/09/2017

Saat:  09:00 - 17:00

Tarih: 12/09/2017

Saat:  09:00 - 17:00

* Kayıt tarihinde müracaat etmeyen adaylar bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Kayıt kabul dilekçesi (Tıklayınız!)

2- YGS/LYS sonuç belgesi

3- 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz dönemine ait öğrenci belgesi (e-devlet üzerinden alınan öğrenci belgeleri de kabul edilecektir.)

4- Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (1994 yılı ve öncesi doğum tarihli erkek öğrencilerden istenecek olup e-devlet üzerinden alınan belgeler de kabul edilecektir.)

5- Kayıtlı bulunulan üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı ile bu karta bağlı diğer kartlar

6- 6 adet fotoğraf.

Kayıt için istenilen belgelerin yeni tarihli ve onaylı olması gerekmektedir.

Öğrenciler, kayıttan sonra tüm işlemlerini (ogris.gazi.edu.tr) adresinden takip edebilirler.