Yıl 2001 Sayı 4

 

İçindekiler (2001 - Sayı 4)

 

Yıl 2001 Sayı 4 indirmek için tıklayınız.

 

Büro Ortamındaki İşlevsel Ve Fiziksel Etmenler, Bu Etmelerin Çalışanlar Üzerindeki Etkileri Ve Bir Araştırma

Ramazan GÖRAL

(s.1-22)

 

Türkiye'de Turizm Eğitimi Ve İstihdamda Karşılaşılan Temel Sorunlar Ve Çözüm Önerileri

Özcan YAĞCI

(s.23-39)

 

Üst Düzey Yöneticilerin Rol, Aktivite Ve Sorumlulukları Konusunda Otel İşletmelerine Yönelik Bir Uygulama

Melih TOPALOĞLU - Selma MEYDAN - Akyay UYGUR

(s.40-62)

 

İhracat Yapan Otel İşletmelerinin Özellikleri Üzerine Bir Araştırma

Serdar TARAKÇIOĞLU

(s.63-75)

 

Yeşil Pazarlama Faaliyetlerine Üniversite Öğrencilerinin İlgisi Üzerine Bir Araştırma

Sanem ALKİBAY

(s.76-93)

 

Türkiye'de Planlı Dönem İçerisinde Dış Turizm Gelirlerinin Yarattığı Katma Değer

Aziz BOSTAN - Mesut ÇAKAR

(s.94-104)

 

Yemek Fabrikalarında Kullanılan Etlerin Depolanma Şartları Ve Hijyenik Kontrolü

Semra ŞAHİNGÖZ

(s.105-121)

 

Otelde Konaklayan Tüketicilerin Algılama Sonuçlarına Göre Ankara'da Bulunan 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinin Algılama Haritalarının Düzenlenmesi

Selma UYGUR

(s.122-136)

 

Seyahat Acentalarının Reklam Etkinlikleri Üzerine Bir Araştırma

Erdoğan GAVCAR - Umut AVCI - Yasin BOYLU

(s.137-154)

 

Otel İşletmelerinde Verimliliği Ve Karlılığı Artırıcı Bir Unsur Olarak Kongre Organizasyonları

Şehnaz DEMİRKOL - Kutay OKTAY

(s.155-172)